Worth Internet Systems

3 februari is Coors begonnen met de verbouwing/inrichting van het pand van Worth Internet Systems.

Worth is een Full-service digital agency. Het bedrijf bedenkt, ontwerpt, bouwt en ondersteunt  innovatieve digitale oplossingen. Hierbij kan worden gedacht aan online applicaties, portals en websites.

Ernout van der Waard startte met WORTH in Nederland. Later bundelde hij de krachten met Mark McNally, die in de UK nieuwe diensten ontwikkelt.

Van de twee vestigingen van Worth zal Coors de vestiging in Den Haag verbouwen/inrichten. De afgelopen paar weken is Coors bezig geweest met het verwijderen van alle systeemwanden en plafonds in het pand. Dit is vervolgens door middel van akoestisch spuiten vervangen.

De liften zijn voorzien van een brandwerende scheiding en er zijn nieuwe toiletgroepen aangelegd. Vervolgens zijn er losse vergaderruimtes, stilte ruimtes en werkplekken gecreëerd.

De begane grond is voorzien van een overlegcentrum, ontvangstruimte en een nieuwe keuken in het restaurantgedeelte. De eerste en tweede verdieping zijn voorzien van werkplekken.

De komende weken zal het maatwerkmeubilair geplaatst worden. O.a. de garderobes, pantry’s en aankleding van de werkplekken.

De eerste fase van dit project zal 27 april worden opgeleverd. De tweede fase wordt opgeleverd op 15 mei.