Woonzorg Amstelveen

Nieuw interieur voor het hoofdkantoor van Woonzorg Nederland te Amstelveen!

Eind jaren zestig, toen Wim Quist het kantoorgebouw voor Henkel in Amstelveen ontwierp was de kantoortuin een innovatie. Koen van Velsen architecten heeft dit concept in 2006 nieuw leven ingeblazen. Zonder de structuur van het gebouw aan te passen is er toen een werkomgeving gemaakt voor een nieuwe gebruiker: Woonzorg Nederland. Nu 15 jaar later krijgt het weer een nieuw interieur naar ontwerp van Koen van Velsen architecten. Hiermee wordt er opnieuw invulling gegeven aan een nieuwe, flexibelere manier van werken.

Coors-Beyond Interiors gaat hiervoor al het maatwerkmeubilair verzorgen. Zoals opstellingen met hoge en lage aanland werkplekken, verschillende varianten van overlegmeubels, diverse maatwerktafels, akoestische wanden etc.

Veelvuldig toegepast multiplex afgewerkt met eiken fineer, de kopse kanten met de gelaagdheid in het zicht en een eerlijke detaillering, geven een bijzondere uitstraling.

Ook uit het geheel in Bianco Carrara marmer uitgevoerde barmeubel, met een optisch zwevend blad, blijkt de aandacht voor de inpassing in het gebouw, samenhang, beleving, ruimtelijke kwaliteit en materialisatie en detail.