(freelance) Calculator

Binnen Coors werken wij met een ambitieus en hecht team en wij zijn op zoek naar een

(freelance) Calculator

De functie:

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het calculeren van meubel- en interieurontwerpen vanuit ontwerptekeningen. Daarnaast bieden wij ook turnkey projecten aan die gecalculeerd moeten worden door middel van het doen van aanvragen bij diverse bouwkundige disciplines. Het overleggen met en aanvragen van deze partijen behoort tot de werkzaamheden

Je maakt offertes en waar nodig begeleid je de aanvraagtrajecten. Je hebt veelvuldig overleg met het verkoopteam en de inkoper.

Jouw verantwoordelijkheden zijn:

 • Opstellen van houtstaten en zaaglijsten
 • Opstellen van calculaties en werkbegrotingen
 • Offertes van verschillende disciplines opvragen en deze beoordelen
 • Het maken budgetten en kostprijscalculaties
 • Aandragen van verbeteringen en meedenken over het productieproces
 • Het samenstellen en correct vastleggen van (standaard)specificaties, documentatie en prijslijsten
 • Het plannen, opzetten en bewaken van tenderprocedures

Wat wij zoeken:

 • HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding richting bouwkunde of interieurbouw
 • Ervaring als calculator bij een (interieur) bouwbedrijf of aannemer
 • Je bent buitengewoon vaardig met Excel
 • Je bent communicatief sterk
 • Je bent cijfermatig sterk en je werkt nauwkeurig
 • Je hebt uiteraard ervaring met het lezen van bestekken en technische tekeningen en je kan zelf ook schetsen maken

Wij bieden je:

Coors biedt jou een uitdagende, gevarieerde functie met ruimte voor eigen ontwikkeling. Je krijgt een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de cao Meubelindustrie en Meubileringsbedrijven.

Ben je enthousiast geworden?

Mail dan jouw motivatie en cv naar debestebaan@coors.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jeanette van der Bijl, P&O Adviseur tel. 0180-802 100.

Op onze website is meer informatie te vinden over Coors interieurbouw. Vind je het daarnaast leuk om een indruk te krijgen van onze meubelmakerij bekijk dan dit filmpje.

Wie zijn wij:

Coors Beyond Interiors, gevestigd in Ridderkerk, is sinds 1931 specialist in het realiseren van bijzondere interieurprojecten. Wij ontwikkelen concepten en maken voor bekende namen in uiteenlopende branches zoals retail, overheid, kantoren, hospitality, musea en de zorg. We zijn er trots op dat wij daarmee zichtbaar bijdragen aan de uitstraling van onze klanten.

Zowel standaard als speciaal meubilair wordt in onze eigen vernieuwde productiefaciliteit gemaakt. Het meubilair wordt op locatie gemonteerd en waar nodig verzorgen onze mensen ook service & onderhoud aan de gemaakte meubels.

In de afgelopen jaren hebben we een heldere visie ontwikkeld op het efficiënt en LEAN produceren van maatwerk meubilair. Naast een LEAN organisatie staat duurzaamheid zeer hoog op onze agenda. Voor ons geen modegril, maar al sinds 2008 de basis van ons werk. De LEAN gedachte binnen Coors kent twee pijlers: optimalisatie van het (productie)proces én gebruik van de kennis en inbreng van de vakmensen op de werkvloer.

De machinale afdeling is sinds een jaar volledig nieuw opgeleverd en omvat de meest moderne machines en CNC aansturing die er nu te koop is. Zie de filmpjes op onze Youtube pagina https://www.youtube.com/channel/UC0rms-NHCf-qld-HSi3tZLQ

Het is onze missie om de meest vooruitstrevende partner in het realiseren van een innovatief, praktisch, bijzonder en klimaat verantwoord maatwerk interieur te zijn.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Naar boven