Stageplaatsen

Diverse stageplaatsen Coors Interieurbouw

Niveau             : MBO 3-4, HBO

Plaats              : Ridderkerk, Zuid Holland

Soorten stageplaatsen

Coors is onder te verdelen in twee afdelingen:  het kantoor en de productie. Bij beide afdelingen zijn enthousiaste stagiaires altijd welkom!

Voor de volgende functies biedt Coors stageplaatsen aan:

Werkvoorbereider

Het volgens de orderbevestiging, calculatie en productietekeningen uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden, benodigd om te komen tot het uitvoeren van projecten en het daarbij behorende fabriceren van interieurdelen en meubelwerk.

Meubelmakerij 

Het volgens de orderbevestiging en ter beschikking gestelde fabricagetekeningen, alsmede de instructies van de productieleider, fabriceren van interieurdelen en meubelwerk.

Machinale meubelmakerij

Het volgens ontwerp, de orderbevestiging en ter beschikking gestelde fabricagetekeningen, alsmede de instructies van de productieleider machinaal fabriceren van interieurdelen en meubelwerk.

Marketing en communicatie 

Volg jij een MBO niveau 4 studie voor medewerker marketing & communicatie en zoek jij een stage? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wij hebben een marketing & communicatie stage beschikbaar voor een leergierige en gemotiveerde stagiair(e). De begeleiding vindt plaats door onze Sales Support medewerker.

De aanvang van de stage zal in overleg plaats vinden, met een tijdstuur van ongeveer 10 á 12 weken. De stage is inclusief stage vergoeding.

Je biedt ondersteuning bij het maken en onderhouden van de website en onze online en offline communicatie. Ook je leer je in de praktijk omgaan met verschillende marketing kanalen (e-mail marketing en sociale media marketing) en hoe je de resultaten analyseert en optimaliseert. Uiteraard gegeven wij je de ruimte om aan je stage opdracht vanuit school te werken.

Coors is een erkend leerbedrijf voor Kenwerk, Ecabo, Kenniscentrum Handel en Kenniscentrum SH&M en heeft jarenlange ervaring met stagiairs. Naast de werkzaamheden op de afdeling kunnen de leerlingen uiteraard ook de opdrachten voor school voorbereiden alsmede op andere afdelingen meekijken.

Wij horen je graag over eventuele vragen die je hebt over één van de bovenstaande stages. Of beter nog wij zien jouw CV en een korte motivatie graag tegemoet. Solliciteer dan direct bij debestebaan@coors.nl,  t.a.v. Jeanette van der Bijl.

Of neem telefonisch contact op onder 0180-802100. Wij zullen dan binnen twee weken contact met je opnemen.

Wie zijn wij?

Coors is een middelgroot bedrijf dat al sinds 1931 zich bezig houdt met het realiseren van interieurprojecten in een gevarieerd marktgebied. In de beginjaren richtte Coors zich vooral op het (groot-) winkelbedrijf maar vanaf 1990 ontwikkelde de onderneming zich tevens tot een belangrijke interieurbouw partner in de kantorenmarkt, de zorgsector en het onderwijs.

Coors Interieurbouw is een interieurbouw bedrijf met vele grote klanten. Zo maakt de organisatie interieur voor bekende namen als het UWV, T-Mobile, UPC, Stadskantoor Utrecht, Primera, CBR,  ABN AMRO, Rabobank, Miss Etam en Douwe Egberts.

Coors organiseert het hele proces van de nieuw- of verbouw van winkels of kantoren. Het inschakelen en coördineren van de meest uiteenlopende disciplines, alsmede het verzorgen van vergunningentrajecten wordt volledig verzorgd. Er is een breed scala aan mogelijkheden. Coors doet aan conceptontwikkeling, ontwerpen, project engineering, zowel standaard als speciaal meubilair wordt in eigen fabriek geproduceerd, het meubilair wordt op locatie gemonteerd en waar nodig kan er worden afgesproken dat Coors ook het onderhoud verzorgd van de gemaakte meubels.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Naar boven