WellSign & HEPA H14-filter

WELLSIGN & HEPA H14-FILTER

WellSign is ontwikkeld vanuit de gedachte dat het juiste interieur bijdraagt aan werkplezier. Een werkplek is een ruimte waarin je je prettig zou moeten voelen. De interieuroplossingen van Wellsign dragen bij aan het welzijn van werkend Nederland. De producten zijn ontwikkeld vanuit een duurzame gedachte en de materialen die in de producten worden verwerkt hebben een duurzame oorsprong en zijn bij voorkeur circulair in te zetten.

Onze nieuwste innovatielijn: WellSign is gebaseerd op de uitgangspunten van Well Building Standard. Well Building Standard meet en beoordeelt het effect van gebouwen op de gezondheid van mensen. De certificering richt zich op zeven van de elf aandachtsgebieden: lucht, water, licht, voeding, vitaliteit, comfort en gezonde geest. Deze elementen zijn gebaseerd op medisch-wetenschappelijk onderzoek en vormen de basis van Well Building Standard.

Onze productiemethodes zijn de duurzaamste in de markt. Vanuit onze passie ontwikkelen wij werkruimtes die bijdragen aan werkplezier. Ergonomisch ontworpen, vanuit het comfort voor de gebruiker. Wij richten ruimtes in waar mensen prettig kunnen werken, zich goed voelen en beter presteren.

Gezien de huidige ontwikkelingen met betrekking tot het Covid-19 virus hebben wij onlangs een HEPA H14-filter aan de opties toegevoegd.

Wat is een HEPA-filter?

HEPA is van origine ontwikkeld voor de ruimte- en luchtvaart. Ook worden HEPA-filters toegepast voor luchtzuivering in auto’s. HEPA betekent letterlijk: High Efficiency Particulate Air. HEPA zijn luchtfilters die tussen minimaal 85% en maximaal 99,999995% van alle stofdeeltjes van >0,1 micron tegenhouden.

Dit HEPA filter kan in het WellSign assortiment worden verwerkt waardoor men zich te allen tijde in gereinigde lucht bevindt. Tevens is het ook erg belangrijk om de lucht te zuiveren.

Door lucht te zuiveren wordt ziekteverzuim verlaagd. Gezuiverde lucht laat ook de productiviteit in de werkomgeving toenemen. Door kleine deeltjes zogenaamde aerosolen uit de lucht te filteren wordt het aantal deeltjes verlaagd en daarmee de kans op verspreiding van virussen verlaagd. De HEPA-H14 filter past daarom volledig binnen de filosofie van WellSign.