Wandpanelen productiestraat

Wandpanelen productiestraat

Altijd al willen weten hoe de wandpanelen door onze productiestraat gaan?

Stap 1: Rover

De platen worden bewerkt en opgedeeld in allerlei onderdelen die uit de tekeningen komen van de tekenkamer. We hebben inmiddels een vernieuwde frees in de machine met een zogeheten Hydro houder. Dit zorgt er voor dat de stof die vrij komt door het frezen nog beter afgezogen kan worden doordat de Hydro houder een tornado veroorzaakt in de groef.

Stap 2: Stream

De panelen worden allemaal voorzien van een pvc bandje aan de kopkanten die uit de afvoerband komen van de Rover. Na deze handeling komen de panelen uit de machine en worden ze op de aangelegde rollerbaan gelegd.

Stap 3: Montage straat

De panelen worden gelijk afgemonteerd met haaklatten metalen strips voor de gezette schappen en schaduwlatten. Die allemaal opgeslagen liggen onder de rollerbaan om zo de handeling snelheid erin te houden waarbij de machines het tempo bepalen.

Stap 4: Eindcontrole

De panelen worden opgedraaid en op karren gezet. Er wordt vervolgens een grondige nacontrole gedaan of er geen beschadigingen of onregelmatigheden in de panelen zit.

Stap 5: Klaar voor transport

De karren staan met de wandpanelen klaar om ingepakt te worden met dekens en spanbanden. Met deze methode kunnen we alle verpakking materiaal steeds weer verbruiken en hebben geen onnodig verpakkingsmateriaal nodig.