Sportcomplex Rijswijk

In Rijswijk wordt momenteel de eindfase van een nieuw sportcomplex gerealiseerd. Coors mag het sportcomplex van nieuw maatwerk meubilair voorzien. Coors levert en monteert 2 horeca meubels en realiseert tevens de tribunes van het sportcomplex.

Het sportcomplex is gevestigd aan de Burgemeester Elsenlaan in Rijswijk.

Het sportcomplex is een plek  voor mensen om elkaar te ontmoeten en waar ze kunnen sporten en bewegen. Er zijn genoeg activiteiten van in- tot outdoor sporten. Het sportcomplex zal overdag met name gebruikt gaan worden door het bewegingsonderwijs van zowel voortgezet- als het basisonderwijs. In de avonden en het weekend zullen de (sport)verenigingen er gebruik van maken.

Een sportplaats, ‘the place to be’ om sport te kijken op de tribunetrappen of zelf actief een balletje te trappen, te volleyballen, hard te lopen of samen met je vrienden af te spreken om te skaten of te trainen. In het sportcomplex is er een sporthal voor volleybal en basketbal. Er is een krachttrainingsruimte en een grote budo zaal. Er komen twee grote horeca voorzieningen die gekoppeld worden aan de tribunes.

Voor meer informatie klik hier.