Preferred supplier bij Hogeschool Rotterdam

Samen met nog 2 andere partijen heeft Coors Interieurbouw de 7-jarige aanbesteding gewonnen van Hogeschool Rotterdam. Dit betekent dat wij gedurende deze 7 jaar als preferred supplier de invulling geven aan de ‘couleur locale*’ van het specifieke meubilair en maatwerkmeubilair.

Deze selectie is gebaseerd op MVO, HRYou-waarden en een praktijkcase. Dat MVO ons in de genen zit, kun je hier lezen. Het volgende selectiepunt is de HRYou waarden, die kernwaarden bestaan uit:

  • Samenwerkend
  • Scherpzinnig
  • Optimistisch
  • Vakkundig
  • Daadkrachtig

Hiermee hebben wij laten zien dat wij de doelstelling van professionaliteit in combinatie met klantfocus en een hoog serviceniveau weten te realiseren. Het is mooi om bevestigd te krijgen dat we daar als bedrijf ruim aan voldoen.

* Couleur locale gaat om de identiteit van een opleiding en het consequent doorvoeren van deze identiteit in de onderwijsvisie, de rolopvatting van docenten, de interactie (studenten en docenten apart en met elkaar) en de wijze waarop dat wordt aangetoond in de fysieke omgeving. Daarnaast moeten de gemeenschappelijke elementen (de grootste gemene deler) voor het instituut en de locatie worden vastgesteld en de binding met de HR (meerwaarde van de hogeschool voor de opleiding).

** Faciliteiten en Informatietechnologie (FIT) ondersteunt de kernactiviteiten van Hogeschool Rotterdam. De dienstverlening van FIT vormt de basis voor een plezierige, efficiënte en veilige werk- en studieomgeving waarin studenten en medewerkers zichzelf kunnen overtreffen doordat ze zich welkom en thuis voelen. Om dit gedachtegoed naar zowel medewerkers als leveranciers over te kunnen brengen heeft FIT een gastvrijheidsprogramma ontwikkeld. Dit programma, genaamd HRYou, ondersteunt de focus op een professionele dienstverlening met een grote klantfocus en hoog serviceniveau. Hospitality is daarvoor het kernbegrip, interesse in en contact met de klant resulteert in een verbeterde dienstverlening.