Persbericht Coors Interieurbouw

PERSBERICHT

Ridderkerk, 4 juni 2018

Al meer dan 85 jaar is familiebedrijf Coors Interieurbouw één van de grotere en meest duurzame interieurbouwers van Nederland. De broers Chris en Han Revelman zijn de derde generatie met ervaring in het verbouwen en realiseren van maatwerkinterieur, maar ook in het ontwikkelen van nieuwe projecten.

Op 1 juni 2018 is Jeroen Corver als algemeen directeur aangetreden bij Coors Interieurbouw. Jeroen, 47 jaar, heeft 21 jaar diverse managementfuncties bekleed bij Heineken. In zijn laatste rol was hij als directielid verantwoordelijk voor de Horeca Groothandels en het sluiten van de strategische overeenkomst met Sligro Food Group.

Jeroen: ”Coors is een heel mooi bedrijf met een rijke geschiedenis. Het bedrijf is in staat geweest om al die jaren, in goede en minder goede omstandigheden, haar eigen koers te behouden en mede daardoor een prominente positie in de branche te verwerven. Ik heb er erg veel zin in om samen met alle medewerkers Coors een mooie toekomst te bezorgen!”.

Chris Revelman is blij met deze aanvulling: ‘Over een paar jaar wil ik het rustiger aan gaan doen. Met Jeroen is het overdragen van de bedrijfsvoering geborgd. Mijn broer Han zal de commerciële activiteiten van Coors nog een aantal jaar blijven voortzetten en in samenwerking met Jeroen het bedrijf toekomst bestendiger maken’.

‘Chris zal op de achtergrond nog aanwezig zijn, met de komst van Jeroen kan ik met een gerust gevoel de werkzaamheden voortzetten’

Voor vragen over dit persbericht kunt u mailen naar info@coors.nl.