Over ons

ONZE MISSIE
De meest vooruitstrevende partner in het realiseren van een innovatief, praktisch, bijzonder en klimaat verantwoord maatwerk interieur.

Onze Visie
Wij streven ernaar, middels het initiëren van innovaties op het gebied van verantwoorde interieur oplossingen, onze planeet gezonder en duurzamer door te geven aan volgende generaties. Wij zijn betrokken, deskundig, creatief en toonaangevend. Onze kernwaarden integriteit en deskundigheid zijn altijd zichtbaar in ons handelen. Met passie voor ons vak zijn wij voor onze relaties een gids en totaaloplosser bij het realiseren van (vooruitstrevende) interieurambities.

Onze Mensen en Maatschappij
Wij hebben een duidelijke sociale strategie. Als erkend leerbedrijf hebben wij doorlopend diverse stagiairs in onze organisatie die wij met gedegen advies en begeleiding voorbereiden op de arbeidsmarkt. Coors kijkt naar de mogelijkheden van elk mens en niet naar de beperkingen. Alle werknemers van Coors worden beoordeeld en ingezet naar prestatievermogen en capaciteit.

Wij hebben (mindervalide) vakmensen in dienst en proberen waar mogelijk herintreders in te zetten. Bijvoorbeeld werkzaam als chauffeur voor de projectleiders en accountmanagers, zodat ze veilig en uitgerust bij hun veeleisende klussen aankomen.

Coors is een stabiele, betrouwbare en loyale werkgever voor al haar medewerkers waar veiligheid, gezondheid, werkplezier en vakmanschap voorop staat.

Onze Planeet
Duurzaamheid. Voor de één een containerbegrip, voor Coors al sinds jaar en dag dagelijkse praktijk. Als eerste maatwerk interieurbouwer in Nederland behaalden wij op 22 februari 2008 het FSC®-certificaat. Inmiddels hebben wij daar het PEFC-certificaat aan kunnen toevoegen. Wij zijn door het UWV werkbedrijf – waar wij maatwerk interieur mogen leveren- in 2017 voor de derde maal beloond met een UIL-award (UWV’s Meest Innovatieve Leverancier), omdat wij aansprekende resultaten bereikten bij de verduurzaming van de toegepaste materialen in de interieurbouw van het UWV.

Tijdens de productie van ons maatwerk interieur treffen wij veel mogelijke maatregelen op milieuvriendelijk vlak. Zo zijn al onze bedrijfswagens milieuvriendelijk en kiezen wij voor ons groottransport alleen voor ondernemingen die de zorg voor mensen, maatschappij en planeet hoog op de prioriteitenlijst hebben staan.

Ook investeren wij actief om klimaatneutraal te kunnen opereren. Een voorbeeld daarvan is de plaatsing van zonnepanelen op het dak van ons pand in Ridderkerk. Onze bedrijfskleding en kantoorartikelen komen van duurzame leveranciers. Tot slot steken wij structureel veel tijd en geld in de ontwikkeling van concepten als Cradle-2-Cradle en Circulariteit en hebben diverse referenties op deze gebieden.

Coors productieomgeving:

Coors meubelmakerij:

Jaarlijkse personeelsuitje:

Veiligheid:

Productieproces:

Naar boven