Zorg

Uw zorg is onze zorg
Een zorginstelling vraagt om een goed doordacht inrichtingsconcept. Coors helpt de opdrachtgever, architect en aannemer met het ontzorgen en realiseren van een kwalitatief duurzaam, hygiënisch, schoon en makkelijk te onderhouden en ergonomisch hoogstaand interieur. Coors doet dat samen, in co-creation, met alle projectpartners. Of het nu het inrichten van een geheel ziekenhuis betreft of een afdeling binnen het ziekenhuis. Een zorginstelling of verpleeghotel. Een praktijk of een zorgcentrum.

Bij zorginstellingen is een praktische indeling, comfort en hygiëne van groot belang. Alles ingericht op verbetering van zorg, werkbaarheid, routing en efficiëntie. Welke ruimte het ook betreft, van patiëntenkamer tot een “huis”kamer in een zorghotel of zorginstelling, Coors helpt u om deze kamers zo in te richten dat de patiënten zich er thuis kunnen voelen, met meubilair van goede kwaliteit, makkelijk schoon te houden en praktisch in gebruik.

De Mens centraal

De Mens centraal

In de zorg staat de mens centraal. Mensen worden ouder en zijn vaker aangewezen op zorg. Men zal dus steeds vaker en langer een beroep moeten doen op zorginstellingen. Een doordacht en mensvriendelijk interieur is daarom van groot belang voor de gebruikers, bezoekers en bewoners of patiënten. Een Healing environment met een flexibele inrichting.

Ook met de wensen van zorgverleners hebben wij ervaring. Wij maken voor veel van onze opdrachtgevers proefopstellingen voor de meubels die veel worden gebruikt, zoals zusterposten (ergonomie), keuken of pantry opstellingen (als gewenst in hoogte instelbaar), balies etc., met een optimale balans tussen (medische) zorg, ergonomie en esthetiek.

MVO en Duurzaamheid

MVO en Duurzaamheid

Coors gebruikt zo vaak mogelijk FSC en PEFC gecertificeerde materialen. MVO, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, en duurzaamheid zijn voor Coors al jaren vanzelfsprekend.

Vaak past Coors in zorgprojecten Solid Surface materialen zoals Corian, Hi-Macs en Getacore toe. Deze materialen zijn dankzij de vele praktische eigenschappen qua hygiëne ook zeer duurzaam.

Ervaring

Ervaring

Coors realiseert al meer dan 85 jaar efficiënte, kwalitatieve en innovatieve projecten. De laatste 15 jaar met een duidelijke focus op “Zorg”, of het nu het leveren van de inrichting voor een geheel ziekenhuis betreft, een verzorgingstehuis of een zorghotel. Coors heeft voor diverse zorgprojecten verschillende ziekenhuis afdelingen ingericht, van wachtkamers, behandelkamers, patiëntenkamers, informatiebalies en intensive care, maar ook restaurants en zorghotelkamers.

Wij kunnen (bijna) alles in eigen huis produceren waardoor we snel kunnen schakelen. Onze LEAN-werkwijze zorgt daarbij voor efficiency en betrouwbaarheid. Afhankelijk van het volume en de gewenste levertijd laten wij onderdelen in binnen- of buitenland door toeleveranciers produceren

Door onze jarenlange ervaring met het produceren voor en inrichten van zorgprojecten is Coors ook voor u uw professionele partner.