Retail

Coors: specialist in retail
“Het succes van een winkelverbouwing wordt gemeten aan het resultaat dat u met uw winkel behaald”

Ontwikkelingen

Ontwikkelingen

Het consumentengedrag is sterk aan het veranderen; nieuwe markten, nieuwe producten, internetshops, veranderende interesses. Deze ontwikkelingen vragen om winkelinrichting en die actueler, relevanter en vernieuwender zijn dan ooit tevoren. Een omgeving creëren met sfeer waarbij producten in een inspirerende context geplaatst worden. Klanten die een wereld binnenstappen waarbij ze voortdurend geprikkeld worden. Oog hebben voor het nieuwe winkelen waarbij onder andere het onlineshoppen geïntegreerd is in de fysieke winkel (bricks to clicks of clicks to bricks).

Wat doen wij

Wat doen wij

Coors Retail projects realiseert al meer dan een 85 jaar efficiënte, kwalitatief hoogstaande en innovatieve projecten voor winkels en winkelketens. Daarbij werken wij nauw samen met retailers, ontwerpers en adviseurs. Wij kunnen alles in eigen huis produceren waardoor u een ongekende vrijheid heeft in vormgeving, kleur- en materiaalkeuze. Afhankelijk van het volume en de gewenste levertijd laten wij ook onderdelen in binnen of buitenland produceren.

Onze kracht ligt in het bedenken, uitwerken, organiseren en realiseren van winkelconcepten voor zowel winkelbedrijven, franchisenemers in filiaalwinkels, pop-up stores, shop in shops en brandstores. Met als absoluut doel de winkelbouw binnen de kortst mogelijke sluitingstijd te realiseren. Dit doen we door helder te communiceren, met efficiënt projectmanagement en het optimaal benutten van kennis en ervaring. Ook hebben wij geleerd “met twee woorden te spreken”: bij elk verzoek zullen wij u vertellen wat de consequenties zijn in planning en in budget. Kortom, we werken slim, snel en transparant.

Waar doen we dat mee

Waar doen we dat mee

Wij werken met alle soorten materialen en met alle denkbare systemen waaronder bijvoorbeeld tegometaal. Naast de gangbare materialen als staal en hout maken wij ook balies in beton en glas of bekleden we wanden met stof en leder of productdisplays en instore communications in kunststof

Hoe doen we dat

Hoe doen we dat

Het turn-key bouwen van een winkel is een vak, een specialisme. Onder leiding van één van onze projectmanagers wordt de voortgang van het proces bewaakt, van initiatief fase tot en met de gewenste openingsdatum. Wat ons betreft begint elk project met een planning met de gewenste openingsdatum. Deze overeen gekomen planning is leidend in; wanneer welke beslissing genomen moet worden, wanneer welke tekening klaar moet zijn of wanneer welke werkzaamheid gerealiseerd moet zijn. Vooraf wordt ook een risico analyse gemaakt. Deze risico analyse, aangevuld met oplossingscenario, zorgt ervoor dat we vooraf nadenken over mogelijke voorvallen die tijdens de uitvoering van een winkel voor kunnen komen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld; wat moeten we doen als we (ondanks het vooronderzoek) toch astbest tegen komen.