Hospitality

Hotel interieur op maat, dat is wat wij doen. Van 2 tot en met 5 sterren, modern of klassiek, wij realiseren elk ontwerp. Wij helpen u om uw gasten een maximale beleving te geven in uw hotel waarbij wij letten op het gebruiksgemak en de duurzaamheid in gebruik. Gasten gaan helaas niet altijd zachtzinnig met uw hotel meubilair om. Daarom kunt u van ons verwachten dat wij met extra aandacht vorm geven aan uw interieur ontwerp door extra constructieve waarden te geven en verstevigde hoekoplossingen toe te passen. In gedachten simuleren wij de binnenkomst van uw gasten in hun geboekte kamer. Bepakt en bezakt wordt de toegangsdeur met heup en schouder opengeduwd, koffers botsen tegen deurposten, buitenhoek van de badkamer, garderobekast en bureau. Voor al die risico’s inclusief het oneigenlijk gebruik hebben wij oplossingen.

Materialen

Materialen

Een gestoffeerde bedachterwand, metalen tafel, glazen bureau; wij verwerken elk materiaal tot een bruikbaar hotelinterieur zoals; massief hout, HPL, MDF, staal, aluminium, brons, verchroomd, textiel, leder, glas, kunststof, corian, hardsteen, marmer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Modulair

Modulair

Elke dag dat een kamer niet verhuurd is, verliest u geld. Een korte bouw- en inrichtingstijd is dus erg belangrijk. Bij de engineering van het ontwerp tot maakbare interieurelementen letten we daarom niet alleen op het gebruiksgemak, duurzaamheid in gebruik en hoe schoon te maken maar letten we ook op de maakbaarheid in een korte uitvoeringsperiode. Rekening houdende met transport openingen, deur en lift afmetingen brengen we de verschillende inrichtingsstukken in zo groot mogelijke componenten (modules) naar binnen en plaatsen die zonder tussenopslag direct op de juiste plaats.

Logistiek

Logistiek

Een goed logistiek plan is cruciaal om een planning met een korte bouwtijd te doen slagen. Vanuit de uitvoeringsvolgorde van de kamer wordt een plan opgesteld op welk moment en in welke volgorde een vrachtwagen geladen wordt. Geen onderdeel het pand binnen wat niet direct verwerkt kan worden. Voor de losplaats van de vrachtauto zal vooraf overeenstemming moeten zijn met derde partijen en indien van toepassing zullen vergunning
worden aangevraagd. Een vooraf overeengekomen route door het hotel alsook de aangewezen lift wordt gebruikt. Zoals gezegd wordt elk onderdeel direct tot in de juiste hotelkamer en op de juiste plek gezet. Met dit logistiek plan kunnen wij u de kortst mogelijke bouwtijd garanderen.