Oplossingen

Coors houdt zich al sinds 1931 bezig met het realiseren van maatwerk interieurprojecten in een gevarieerd marktgebied. In de beginjaren richtte Coors zich vooral op het (groot-) winkelbedrijf maar vanaf 1990 ontwikkelden wij ons tot een belangrijke maatwerk interieurbouw partner in onder andere de kantorenmarkt, de zorgsector, retail, hospitality en het onderwijs.

Coors heeft vele grote klanten. Zo maken en maakten wij het interieur voor bekende namen als het T-Mobile, UPC, Stadskantoor Utrecht, diverse (semi) Overheidsinstanties, WTC, Primera, CBR, ABN AMRO, Rabobank, Kinepolis, Miss Etam en Jacobs Douwe Egberts.

Coors organiseert het hele proces van de nieuw- of verbouw voor onze klanten. Het inschakelen en coördineren van de meest uiteenlopende disciplines, alsmede het verzorgen van vergunningtrajecten kan volledig worden verzorgd. Er is een breed scala aan mogelijkheden. Coors doet aan conceptontwikkeling, ontwerpen, project engineering, zowel standaard als speciaal meubilair wordt in eigen fabriek geproduceerd, het meubilair wordt op locatie gemonteerd en waar gewenst, kan er worden afgesproken dat Coors ook het onderhoud regelt van het geplaatste interieur.

Naar boven