Ons beleid inzake Coronavirus

Gezondheid en samenwerking zijn binnen Coors belangrijke waarden. Het Coronavirus eist een flexibele houding van iedereen. We stellen de gezondheid van iedereen in onze omgeving en onszelf voorop. Om daarnaast ook ons werk goed te kunnen blijven doen, hebben wij een aantal maatregelen genomen om de verspreiding van het virus te beperken.

  • Onze vestiging in Ridderkerk is geopend gedurende de reguliere werktijden, een deel van ons personeel werkt vanuit huis en is daar via de gebruikelijke kanalen te bereiken;
  • Onze accountmanagers, projectleiders en monteurs bezoeken enkel klanten op afspraak, waarbij ze de inmiddels bekende adviezen van het RIVM in acht nemen;
  • De benodigde hygiënemaatregelen die vanuit de overheid worden geadviseerd, leven wij strikt na.

We houden de ontwikkelingen op het gebied en de maatregelen die vanuit de overheid/RIVM worden genomen nauw in de gaten en zullen hiernaar handelen. Gezien het onvoorspelbare karakter van de situatie passen wij ons beleid indien nodig van dag tot dag aan.

Zo hopen wij iedereen in onze omgeving gezond te houden, een veilige werkplek te bieden en de verspreiding van het virus te beperken.