LocHal wint twee BNA prijzen

Goed nieuws! De LocHal wint twee BNA prijzen. Een in de categorie leefbaarheid & sociale cohesie en de ander in de publieke stemming voor het gebouw van het jaar 2019.

Coors feliciteert Benthem Crouwel Architects voor het winnen van de jury BNA gebouw van het jaar 2019 Award. Het herdenken en opbloeien van een oud industrieel gebouw als knooppunt voor innovatie en creativiteit staat in de LocHal centraal. Ook feliciteren wij alle partijen die betrokken zijn bij dit bijzonder mooie project: Civic – Public Architecture, architectonisch ontwerp; Braaksma & Roos Architectenbureau, restauratie; Mecanoo, Interior Design Library, Labs en kantoren; Inside Outside – Petra Blaisse in samenwerking met het TextielMuseum interieur concept en textiel.

De rol van Coors in de rennovatie van de LocHal was het leveren en produceren van speciale meubilaire en het inrichten van diverse ruimtes zoals; het Digilab, Gamelab, Kennismakerij, Stadscafé, jeugdafdeling in Eftelingstijl, kantoorinrichting, living libary, stalen bibliotheekkasten ect. Voor Coors was dit een zeer uitdagend project. Dit heeft Coors als een zeer mooi project ervaren. Het uiteindelijke eindresultaat mag er wezen. Het interieur ontwerp bestaat uit 7.000 m2 met 1.300 m2 kantoren.

Wij zijn trots op het eindresultaat die wij in samenwerking met diverse partijen hebben gerealiseerd.