Launching partner bij INSIDE/INSIDE

LEES HET INTERVIEW MET JEROEN CORVER, ALGEMEEN DIRECTEUR VAN COORS.

Waarom heeft u gekozen om Launching Partner te worden van INSIDE/INSIDE?

COORS heeft al meer dan 10 jaar ‘duurzaamheid’ hoog op de agenda staan. In al ons handelen moet dit onderwerp terugkomen.

Wij vinden het initiatief van INSIDE/INSIDE vooruitstrevend, omdat de milieu- en gezondheidsimpact van het interieur op een snelle, eenduidige en overzichtelijke manier in te zien is.

Hoe gaat uw organisatie op dit moment om met duurzaamheid?

Wij hebben bij COORS in onze Missie & Visie een nadrukkelijke inspanning geformuleerd voor mens en milieu. Wij geloven dat als iets echt van de grond moet komen, je erin moet investeren, er focus op moet zijn en je ernaar moet handelen. Zie ook www.coors.nl

Hoe uit dit zich in uw producten?

In offerte trajecten besteden we veel aandacht aan het geven van klimaatverantwoorde oplossingen. Ook als er geen specifieke wens vanuit de klant is geuit, zullen we (ongevraagd) komen met klimaat besparende alternatieven.

Wat is de toekomstvisie van de organisatie met betrekking tot verduurzaming?

Verduurzaming staat prominent in onze Missie & Visie en we hebben ons als doel gesteld hiermee voorop te blijven lopen. We besteden veel aandacht, tijd en geld om te komen tot nieuwe oplossingen samen met onze partners. Die ruimte is er nog volop!

Meer weten over INSIDE/INSIDE? Ga dan naar www.insideinside.nl

 

Bron: (www.insideinside.nl)
Foto: (www.insideinside.nl)