KKEC Rotterdam

Aan de Beurstraverse (Koopgoot) vond recent de metamorfose plaats van KKeC.
KKeC staat voor Kunst, Kaarten en Cadeaus en is “de” winkel als het gaat om originele cadeaus, kaarten, posters en zelfs lijsten.

In november kwam de eigenaar Peter Muller bij Coors Beyond Interiors met de vraag of dit te realiseren was. Het ontwerp, ontworpen door Elise Zoetmulder, architect bij Jeanne Dekkers Architectuur is specifiek en herkenbaar. Met het uitgangspunt van “Less is More” zijn de werelden van Luxury, Fun en Lijsten op een speelse manier met elkaar verbonden. Door te werken met de vorm van een diamant welke in het interieur terugkomt, ontstaat een eigen en herkenbare identiteit.

Vanaf eind december 2017 is Coors Beyond Interiors begonnen met de engineering van de meubels. En zijn er een aantal proefmeubels gemaakt. In de maand januari was de winkel gesloten en is met name de vloer, verlichting en de kleurstelling drastisch aangepakt.

Begin februari zijn de meubels geplaatst, hier is gebruik gemaakt van lichte kleuren in combinatie met ahorn houtmotief. In het midden van de winkel zijn diverse middenmeubels geplaatst in de vorm van een diamant. Deze vormgeving vormt de basis van alle overige meubels. Langs de wanden zijn presentatiewanden geplaatst met daaronder uitrolbare opbergkasten.

Recent vond de heropening plaats en vertelde Peter Muller dat hij trots is op het bereikte resultaat: een herkenbare winkel met aparte vormen, deze heeft hij gekregen.

Coors Beyond Interiors kijkt trots terug op een intensieve en enthousiaste periode samen met eigenaar Peter Muller en Architect Elise Zoetmulder.

Wij wensen KKeC veel succes toe in deze prachtige winkel!