Jaarbijeenkomst convenant bij Coors Interieurbouw

Jaarbijeenkomst Convenant bij Coors Interieurbouw

Op 27 november 2018 wordt er vanuit het Convenant Bevorderen Duurzaam Bosbeheer een jaarbijeenkomst georganiseerd. Deze bijeenkomst is in de middag en vindt plaats bij COORS Interieurbouw te Ridderkerk.

COORS Interieurbouw is een vooruitstrevend bedrijf als het gaat om (I)MVO. Bij COORS gaat het om het realiseren van een innovatief, praktisch, bijzonder en klimaat verantwoord maatwerk interieur.

Het programma staat vol met interessante sprekers en discussies over het belang en de kansen voor duurzaam bosbeheer en internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen (IMVO). Het is een interactief programma en belooft een interessante middag te worden. Wees erbij en praat mee!

Het definitieve programma zal zo spoedig mogelijk gedeeld worden. Deelnemers zijn vanaf 12.30u welkom voor een lunch. De middag zal om 17.00 afgesloten worden met een borrel. Indien u wilt deelnemen aan de excursie, neemt u dan veiligheidsschoenen mee. Deze zijn verplicht!

Wees er snel bij, want er zijn maar een aantal plaatsen beschikbaar en vol = vol! Aanmelden kan via info@bewustmethout.nl

Bewust met hout©