Innovatie(s)

Coors is voortdurend bezig met innovaties en productontwikkeling.
Hieronder vindt u, door Coors ontwikkelde, producten.

ROOMING-IN met Stay CLOSE®

 

Rooming-In bevordert herstel

Stay-Close® sluit aan op de principes van een “Healing Environment”. Principes die uitgaan van de afstemming van middelen en omgeving die bijdragen aan het herstel en welzijn van een patiënt. Met dit Rooming-In concept creëert u in een handomdraai een extra bed. Met Stay-Close® stelt u familie in staat om dichtbij te zijn en lichte zorgtaken over te nemen. Dit vermindert stress, bevordert het welzijn en draagt bij aan een spoedig herstel. Het verlaagt de werkdruk van uw personeel.

Voor een goede nachtrust

Met Stay-Close® creëert u snel een slaapplaats volgens het principe van ‘Rooming-in’. Patiënten die baat hebben bij een naaste die blijft slapen, voorziet u van een comfortabele slaapplaats. Het is een echt bed met lattenbodem. Het stevige matras draagt bij aan een goede nachtrust.

Compact en flexibel passend binnen de zorgomgeving

Stay-Close® is modern, compact en voldoet aan alle eisen die een zorgomgeving aan meubilair stelt. Het meubel is ergonomisch ontworpen en makkelijk schoon te houden. Door Stay-Close® te voorzien van een optioneel trolleysysteem is het meubel mobiel en flexibel inzetbaar. Door de compacte afmetingen is het ­meubel een passende oplossing in elke situatie binnen de zorgomgeving.

Persoonlijk en warm

De lattenbodem zorgt voor een comfortabele nachtrust. In de functie van zitmeubel is het een plek om samen lekker op te zitten en samen te zijn. Het meubel heeft een opbergplek voor beddengoed en persoonlijke spullen.

COORS

Wij initiëren innovaties op het gebied van circulaire interieur oplossingen om zo onze planeet gezonder en duurzamer door te geven aan volgende generaties. Wij zijn betrokken, deskundig, creatief en toonaangevend. Onze kernwaarden integriteit en deskundigheid zijn altijd zichtbaar in ons handelen. Met passie voor ons vak zijn wij een gids en totaal oplosser bij het realiseren van “Healing Environment” inrichtingen voor de zorgmarkt.

STAY-CLOSE® SPECIFICATIES:

Afmetingen: 75 cm breed

85 cm lang

50 cm hoog

lengte matras 210 cm

  • Makkelijk schoon te houden
  • Passend binnen de zorgomgeving
  • Een echt bed
  • Robuust en degelijk
  • Meerdere kleurstellingen mogelijk

 

STAY-CLOSE® VAN COMPACT ZITMEUBEL NAAR BED

                 

 

Interesse in een proefplaatsing? Neem dan contact op via info@coors.nl of via 0180 – 802100

Naar boven