Hygiëne ontvangstruimte

Tot nu toe heeft Coors 25 tijdelijke hygiëne ontvangstruimtes mogen verzorgen voor T-Mobile. Voor 24 april zullen wij nog eens 54 ontvangstruimtes leveren.

In deze ontvangstruimtes zitten loketten, waaraan de medewerkers de klanten op een veilige en verantwoorde manier kunnen helpen.

Ondanks dat de ontvangstruimtes makkelijk zijn om op te bouwen en af te breken, zijn de ontvangstruimtes ook conform de nieuwe richtlijnen van de overheid, ten behoeve van winkels.

De ruimte is zo ingedeeld dat er maar maximaal 2 personen tegelijk geholpen kunnen worden, en dat er een afstand is van 1,5 meter. Ook zijn de ontvangstruimtes voorzien van een glasplaat tussen de medewerkers en de klanten, dit is volgens de richtlijnen van zowel de overheid als T-Mobile.

In times like now it's more important than ever to be able to stay connected to your loved ones. We’ve re-opened 11 T-Shops, next week 14 more, with the necessary measures to guarantee the safety of our employees and customers. So our customers can get the service they need. Check www.t-mobile.nl for re-opened shops. #MagentaStrong

Gepostet von Søren Abildgaard am Sonntag, 22. März 2020

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via info@coors.nl / 0180-802100.