Hogeschool Rotterdam

Weinig tijd, veel meubels en een ambitieus ontwerp. Dat was de start van het project maatwerk meubilair voor de Hogeschool Rotterdam locatie Kralingse Zoom.

Coors heeft in mei 2017 de aanbesteding gewonnen en de eerste uitdaging was om het ontwerp binnen het budget te krijgen. Dit hebben we gezamenlijk bereikt dankzij een meedenkende en proactieve insteek van Coors. Interieurarchitect Marieke Korver van De Twee Snoeken en architect Raymond van Sabben van Paul de Ruiter Architects. De klus naar ieders tevredenheid geklaard.

Binnen 24 uur was er overeenstemming, het ontwerp stond nog, de benodigde besparing van 22% was gehaald en het project kon starten. In datzelfde tempo is het project binnen de even ambitieuze planning op 23 augustus opgeleverd. Het gehele traject van budgetbepaling, engineering, tekenen, werkvoorbereiding, productie en montage was in 14 weken afgerond.

Het project bestond uit; 192 whiteboards,  61 presentatiemeubels voor de leraren voor in de lokalen en voor in de studenten ontmoetingsplaatsen de 10-tallen banken, overlegplekken, plantenbakken, gestoffeerde wandpanelen en grote overlegtafels en voor in de personeelsruimtes een serie maatwerkkasten, de vernieuwing van bestaande hoofdbalie, een ronde koffiebar in corian uitgevoerd en een kleine balie Mediatheek.

We kijken allen tevreden terug op een mooie opdracht!

Architect: Paul de Ruiter Architects

Interieurarchitect: De Twee Snoeken

Interieur: Coors Interieurbouw