Koffiekasten

Coors, koploper in het maken van circulaire koffiekasten.

Afgelopen jaar produceerde Coors weer enkele duizenden koffiekasten in verschillende uitvoeringen, voor uiteenlopende opdrachtgevers.

De uitvoeringen zijn sterk afhankelijk van het type machine en wat er allemaal in de kast opgenomen dient te worden, soms in enkele stuks maar ook in series.

Opvang van koffiedroes en lekwater is per kast en machine verschillend, maar ook de ingrediënten vormen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de kast. Naast koffie zijn thee, chocolade, soep en water een belangrijk thema rond de kast.

Coors – Beyond Interiors hecht grote waarde aan zo duurzaam mogelijke kasten en daarom gebruiken wij uitsluitend circulaire plaatmaterialen!

Zo ontwikkelde Coors recent samen met haar opdrachtgever een koffiekast die grotendeels bestaat uit panelen vervaardigd van koffiedroes! Hiermee worden de grote hoeveelheden koffiedroes die vrijkomt bij het gebruik van koffie ingezameld en omgezet tot plaatmateriaal, per saldo een mooie samenwerking en de meest circulaire koffiekast.

Ook benieuwd wat Coors op het gebied van circulair plaatmateriaal voor u kan betekenen? Kijk dan op de pagina van “duurzame interieurbouw”.