WellSign

Afgelopen woensdag heeft Coors haar nieuwste innovatielijn: WellSign gelanceerd onder haar werknemers. WellSign is ontwikkeld vanuit de gedachte dat het juiste interieur bijdraagt aan werkplezier. Een werkplek is een ruimte waarin je je prettig zou moeten voelen.

De interieuroplossingen van Wellsign dragen bij aan het welzijn van werkend Nederland. De producten zijn ontwikkeld vanuit een duurzame gedachte en de materialen die in de producten worden verwerkt hebben een duurzame oorsprong en zijn bij voorkeur circulair in te zetten.

Onze nieuwste innovatielijn: WellSign is gebaseerd op de uitgangspunten van Well Building Standard. Well Building Standard meet en beoordeelt het effect van gebouwen op de gezondheid van mensen. De certificering richt zich op zeven van de elf aandachtsgebieden: lucht, water, licht, voeding, vitaliteit, comfort en gezonde geest. Deze elementen zijn gebaseerd op medisch-wetenschappelijk onderzoek en vormen de basis van Well Building Standard.

Onze productiemethodes zijn de duurzaamste in de markt. Vanuit onze passie ontwikkelen wij werkruimtes die bijdragen aan werkplezier. Ergonomisch ontworpen, vanuit het comfort voor de gebruiker. Wij richten ruimtes in waar mensen prettig kunnen werken, zich goed voelen en beter presteren.

‘We make your space work’

In de innovatielijn spelen wij in op vier behoeftes: Inspire, Connect, Disconnect en Work. Iedereen wil werken in een omgeving die inspireert, waar je contact hebt met collega’s, en waar ruimte is om je af te zonderen. De vier behoeftes lopen in elkaar over en vullen elkaar aan.

Inspire

Van de kunst aan de muur tot een goed gevulde plantenbak. De innovaties van WellSign zijn letterlijk zuurstof voor het brein en dragen bij aan een gezonde geest.

Connect

WellSign biedt ook ruimtes voor overleg, zowel formeel als informeel, ruimte om samen te werken en ruimte om ideeën te delen. Hiervoor bieden wij de innovaties Cosy, Meet, Connect en Break aan.

Disconnect

Een concentratieplek, om jezelf van anderen af te sluiten en ongestoord door te werken. Onze innovatie binnen deze behoefte is, Call. Dit is een kleine ruimte waar je bijvoorbeeld ongestoord een telefoongesprek kunt voeren. De ruimte is ruim genoeg om een laptop mee te nemen.

Work

Aan de slag in een ruimte die voldoet aan de uitgangspunten van WellSign: Voldoende licht, frisse lucht en in een comfortabel en duurzaam interieur. Hier bieden wij de innovaties Green en Sound aan. Deze zorgen voor een groene omgeving op de werkplek en helpt om de omgevingsgeluiden te absorberen. De planten die hierin verwerkt zijn geven rust en zijn ideaal om de ruimtes te verdelen.

 

Bekijk de brochure van WellSign hier.