1e plaatsing WellSign overlegboxen

Met grote trots mogen wij u mededelen dat Coors afgelopen week bij Ruitenburg adviseurs & accountants in zijn totaliteit 4 WellSign overlegboxen mogen plaatsen!

Zowel de locaties Den Haag als Maassluis hebben de primeur en zijn inmiddels voorzien van elk 2 overlegboxen type ”Cosy”. In overleg met Bureau voor Stedebouw en Architectuur Wim de Bruijn BV is goed gekeken naar de juiste plek in de bestaande kantooromgeving. De boxen zullen in deze moderne kantoren een plek zijn voor overleg, zowel formeel en informeel, samenwerken en ideeën delen. Uiteraard is ventilatie, stroom en data voorzien in de boxen en zorgt de LED verlichting voor het juiste licht.

Cosy is de vergaderplek voor meerdere personen (4).
Om gesprekken die vertrouwelijk zijn, vertrouwelijk te houden, is de Cosy afsluitbaar.
Cosy is leverbaar in verschillende afmetingen en is leverbaar in verschillende materiaalsoorten. Cosy kan volledig naar eigen wens worden uitgevoerd, aansluitend op de bedrijfsidentiteit. Een volledig circulaire uitvoering is uiteraard leverbaar.

Ook is het mogelijk om deze boxen te laten ontwerpen volgens de 1,5 meter economie. En het plaatmateriaal volledig anti-bacterieel uit te voeren, hierdoor worden de meeste bacteriën vernietigd in 24 uur, dit is aantoonbaar getest op de 7 meest voorkomende bacteriën.

De WellSign collectie is een eigen lijn Coors meubels gebaseerd op de Well Building Standard en zijn speciaal ontworpen interieuroplossingen die bijdragen aan het welzijn van werkend Nederland. De gekozen materialen die wij verwerken hebben een duurzame oorsprong en zijn bij voorkeur circulair in te zetten.