Oplossingen

Coors houdt zich al sinds 1931 bezig met het realiseren van interieurprojecten in een gevarieerd marktgebied. In de beginjaren richtte Coors zich vooral op het (groot-) winkelbedrijf maar vanaf 1990 ontwikkelden wij ons tot een belangrijke interieurbouw partner in de kantorenmarkt, de zorgsector en het onderwijs.

Coors heeft vele grote klanten. Zo maken en maakten wij het interieur voor bekende namen als het UWV, T-Mobile, UPC, Stadskantoor Utrecht, Primera, CBR, ABN AMRO, Rabobank, Miss Etam en Jacobs Douwe Egberts.

Coors organiseert het hele proces van de nieuw- of verbouw van winkels of kantoren. Het inschakelen en coördineren van de meest uiteenlopende disciplines, alsmede het verzorgen van vergunningtrajecten wordt volledig verzorgd. Er is een breed scala aan mogelijkheden. Coors doet aan conceptontwikkeling, ontwerpen, project engineering, zowel standaard als speciaal meubilair wordt in eigen fabriek geproduceerd, het meubilair wordt op locatie gemonteerd en waar nodig kan er worden afgesproken dat Coors ook het onderhoud verzorgd van de gemaakte meubels.

Naar boven